Skip to content

Min 1-dags arbejdsuge

Kender du en ung person der føler sig overvældet af arbejdsmarkedet? Personen synes måske ligefrem vi går en dyster tid i møde med alt den klima snak der på dagsordenen.  Måske føler personen end da at hele kan føles nyttesløst. 

Loui Lam var selv sådan en ung person. At lande som 21-årig på byggepladsen og tænke, “Er det så bare det her jeg skal lave fra 7-15, fem dag om ugen de næste 50 år?”. Dengang var hans konklusion at der måtte være mere til livet. 

En kæmpe villa.

Store biler. 

Og masser af fart på.

Så hele verdenen kunne se hvor fed han var. Med andre ord, var han en klassisk ung mand, der ville have det hele ud af livet. Der var bare ingen der havde fortalt ham at med sådan et liv krævede et kæmpe forbrug, så der skulle knokles på et arbejde han måske ikke engang brød sig om. 

I foredraget kommer Loui ind på hans fortælling om hvordan han gik fra at stræbe efter guld og glimmer, til en tilværelse hvor at han har skruet så meget ned for forbruget, at han kan nøjes med at arbejde 1 dag om ugen som den cyklende murer. 

Dette giver ham en kæmpe livsglæde i form af mange andre eventyr end arbejdet, samtidig med at hans bidrag til vores klimakrise er banket helt i bund. 

Nu er hans mission at inspirere andre unge til at et liv med mindre forbrug er langt federe end et med en masse ting og “overflod” i lange baner. 

Forespørg uforpligtende vedr. foredrag, så afklarer vi på telefon eller mail.

Sagt om Loui Lams foredrag

“Loui var et friskt og inspirerende input til vores elever.

Gennem hans unikke tilgang til tilværelsen; fik han dem til at tænke over deres eget liv og fremtid.”

Christian Shepherd Nielsen, Underviser på Oure Højskole

Nyt fra Loui Lam

Tilmeld dig Loui Lams nyhedsbrev og modtag artikler og inspiration til et liv med antiforbrug – og større trivsel. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du samtidig nyheder om aktuelle foredrag.